ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Καρβούνη- Πεφάνη – Μακρή Δήμητρα

Πολιτικός Μηχανικός

Σύντομο βιογραφικό

Η Δήμητρα Καρβούνη Πεφάνη Μακρή γεννήθηκε στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Πεφάνη Μακρή, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι κόρη του Βασιλείου Καρβούνη, εκπαιδευτικού που διετέλεσε διευθυντής επί σειρά ετών στα συγκροτήματα των Δημοτικών Σχολείων της οδού Ηροδότου και της οδού Δρυοπίδος, στο Γαλάτσι.

Αποφοίτησε από το 1ο Γεν. Λύκειο Γαλατσίου και σπούδασε στο ΕΜΠ στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών» από το ΕΜΠ και Υποψήφια Διδάκτωρ. Έχει παρουσιάσει Επιστημονικές Μελέτες και Έρευνες σε Πανελλήνια Συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων.

Ήταν Πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Γαλατσίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Γαλατσίου

Εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, που αποτελεί Επιτελική Υπηρεσία για τη εύρυθμη λειτουργία και υλοποίηση κατασκευαστικών έργων στους 67 Δήμους της Αττικής και των νησιών της.

Τον ελεύθερο χρόνο της, ασχολείται με τη ζωγραφική και τον αθλητισμό.