ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο συνδυασμός μας «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» συνεχίζει να στελεχώνεται!

Παρουσίαση Στελεχών του Συνδυασμού στην Πλατεία Λιναρά

Σύντομο βιογραφικό

Ο συνδυασμός μας «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» συνεχίζει να στελεχώνεται από ανθρώπους άξιους, με θέληση για προσφορά και ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μας.

Καλωσορίζω στην ομάδα μας τους :
✅ Προκοπία Βέρρα
Η Δρ Βέρρα Προκοπία – Δερματολόγος Αφροδισιολόγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο ειδικότητας Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και ιδιωτεύει στην πόλη μας από το 2011 ενώ το 2017 έγινε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έχει παρακολουθήσει τις εργασίες του Δερματολογικού Τμήματος στο “HARVARD UNIVERSITY” και στο “MASSACHUSETTS GENERAL HOSPITAL”, στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών.Κατά τη διάρκεια της ιατρικής της σταδιοδρομίας έχει εργαστεί σε πολλά Δημόσια Νοσοκομεία (Γ.Ν.Ν. Λιβαδειάς, Π.Ι. Ακραιφνίου, Ν.Γ.Ν. Καλαβρύτων, Α. Συγγρός) αλλά και σε ιδιωτικά .Είναι συνεργάτης στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείο Υγείας (ΕΚΕΠΥ), όπου μεταξύ άλλων συντονίζει επείγουσες καταστάσεις σε σχέση με τη λειτουργεία των νοσοκομείων στην επικράτεια και μεριμνά για τη διαχείριση των εφημεριών των Νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου Αττικής.
✅ Παναγιώτης Καμίτσης
O Kamitsis Panos, γέννημα-θρέμμα Γαλατσίου με καταγωγή από την Πάτμο, γεννήθηκε το 1976. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Θεοφίλου με την οποία έχουν 4 παιδιά και μένει με την οικογένεια του στο Γαλάτσι (Λαμπρινή). Είναι Yπαξιωματικός του Eλληνικού Πυροσβεστικού Σώματος τα τελευταία 23 χρόνια. Από το 2013 η σύζυγος του λειτουργούσε ως οικογενειακή επιχείρηση, έναν από τους πιο επιτυχημένους παιδότοπους του Γαλατσίου, στον οποίο έχουν περάσει υπέροχες στιγμές διασκέδασης πάρα πολλά παιδάκια της περιοχής μας, μαζί με τις οικογένειες τους. Πλέον διατηρούν επιχείρηση καφέ στην πλατεία Μανώλη Γλέζου (Ελευθερίας).
✅ Δήμητρα Καρβούνη- Πεφάνη
Η Δήμητρα Καρβούνη γεννήθηκε στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Πεφάνη Μακρή, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Αποφοίτησε από το 1ο Γεν. Λύκειο Γαλατσίου και σπούδασε στο ΕΜΠ στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών» από το ΕΜΠ και Υποψήφια Διδάκτωρ. Έχει παρουσιάσει Επιστημονικές Μελέτες και Έρευνες σε Πανελλήνια Συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων. Εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, που αποτελεί Επιτελική Υπηρεσία για τη εύρυθμη λειτουργία και υλοποίηση κατασκευαστικών έργων στους 67 Δήμους της Αττικής και των νησιών της.
✅ Κωνσταντίνα Σταϊκοπούλου

Η Κωνσταντίνα Σταϊκοπουλου γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης αλλά μετακόμισε στο Γαλάτσι σε ηλικία μόλις 6 ετών όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Είναι υπέρμαχος της ιδέας του εθελοντισμού και είναι «στρατευμένη» εθελόντρια τα τελευταία 12 χρόνια στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου μας και Υπεύθυνη της Εθελοντικής Ομάδας καθώς συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Γαλατσίου από το 1986. Σταθμός στην δράση της ήταν η στελέχωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου αποκλειστικά από εθελοντές, πολύ πριν αυτό επανδρωθεί από μόνιμους υπαλλήλους. Επίσης, είναι εθελόντρια στον τομέα των ΑμΕΑ και εθελοντής αιμοδότης. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Γαλατσίου ενώ σήμερα ασχολείται στο ίδιο αντικείμενο αλλά στον ιδιωτικό τομέα.