ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη Κωνσταντίνα

Φυσικοθεραπεύτρια

Σύντομο βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάτουνα Αρκαδίας. Εγκαταστάθηκε στο Γαλάτσι με την οικογένειά της το 1970 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με τα δύο της παιδιά. Διατηρεί το δικό της φυσικοθεραπευτήριο στο κέντρο της πόλης.

Εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος με το αείμνηστο Βασίλη Παπαδιονυσίου όπου και προσέφερε από θέσεις ευθύνης σε διάφορους τομείς.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η και υπό την προεδρία της ιδρύθηκε το 2ο και 3ο Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου μας επίσης διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρωτοπόρησε με την διοργάνωση 1ου Τουρνουά Στίβου και 1ου Τουρνουά βετεράνων αντισφαίρισης. Ίδρυσε το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής στην ΑΕ Γαλατσίου και είχε για αρκετά χρόνια την επίβλεψη. Από το 2000-2004 διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Γυμναστικής Ομοσπονδίας κατέχουσα τη θέση της εφόρου στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Συμμετείχε ενεργά στην επαναλειτουργία του Συλλόγου Πελοποννησίων και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπηρέτησε Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Γαλατσίου και διετέλεσε επί 3ετίας Πρόεδρος του Ιδρύματος Βρεφονηπιακών Σταθμών Αττικής (ΙΒΣΑ).

Εξελέγη τέταρτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου και από το 2014-2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Και Αλληλεγγύης.

Τον Νοέμβριο του 2018 έως 2019 διατέλεσε είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας υπηρετώντας τον πιο βασικό πυλώνα της Διοίκησης.

 

Με την επόμενη θητεία του συνδυασμού διατέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας 2021-2022 ενώ από τον Δεκέμβρη του 2023 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την Αττικό Μετρό.